Een nieuw huis: leuke ideeën

Soms is het gewoon tijd voor iets nieuws, en wat is er nu beter dan een nieuwe frisse woonkamer? Het geeft je het idee dat er echt wat verandert is, zonder dat je daar heel erg je handen voor uit de mouwen hoeft te steken. Ideaal! Om een frisse wind door de woonkamer te laten gaan kun je paar leuke ideeën uitproberen, en je zult zien dat je woonkamer een totale transformatie heeft ondergaan.

Nieuwe gordijnen

Waar je bij een grote verandering in het interieur eerst instantie zal denken aan het veranderen van de meubels, is dit lang niet altijd de enige manier! Nieuwe gordijnen is een hele goede oplossing wanneer je huidige interieur een beetje beu bent. Dit komt omdat de gordijnen vanuit bijna elke hoek van de kamer te zien zijn en daardoor enorm in verhouding staan tot de rest van de kamer. Verander je de gordijnen, dan verander je de hele kamer. Ook kun je goed werken met kleur en stof. Heb je altijd gordijnen gehad van dikke stof? Verander dit eens naar meer licht doorlatende gordijnen en je zal enorm verrast zijn door het resultaat. Vooral wanneer je een kleur kiest, is het verschil groot. De hele kamer krijgt een andere kleur. De grootste aanraden zijn vouwgordijnen op maat, zo weet je zeker dat de gordijnen kloppen met jouw interieur.

Verf op de muur

Een likje verf doet wonderen, cliché misschien maar ontzettend waar. En natuurlijk is een grote tip: denk een beetje out of the box! Een tof en uniek interieur komt voort uit risico’s. Het is heel tof om eens iets te kiezen wat niet super comfortabel voelt. Kies een keer voor een meer aanwezige kleur. Eentje die goed mengt met de rest van de meubels maar ook zorgt voor een geheel nieuwe sfeer. Als je het echt niet weet, kun je altijd om hulp vragen bij experts. Zij zullen je versteld doen laten staan over de mogelijkheden.

Meer groen

Planten doen altijd goed. Als je al heel tevreden bent over de meubels, dan zijn planten een mooie, simpele manier om de sfeer een andere toon te geven. Met planten kom je al een heel eind. De enige voorwaarde is dat je ze onderhoud, maar dat is niet zo moeilijk. Het fijne van planten is dat ze voor een hele warme sfeer in huis zorgen. Ook als je een heel strak en modern interieur hebt! Aan planten kan je nooit genoeg hebben!

Gerelateerde Blogs

Recente Blogs