Blijf ontspannen na je vakantie

We streven er allemaal na: na je vakantie wil je dat ontspannen gevoel zo lang mogelijk vasthouden. Terwijl we op het strand liggen of op ons gemak dineren op een terrasje met mooi uitzicht, fantaseren we over hoe we deze rust vast kunnen houden. We nemen ons voor het werk te beperken en echt de tijd voor onszelf te nemen. We nemen lokale producten mee om ons te ondersteunen in dat streven, maar helaas, net als elk jaar is het binnen een paar dagen gedaan met al die voornemens. We worden weer opgeslokt door werk, gezin en de eisen die de maatschappij aan ons stelt. Terwijl we naar onze volgende afspraak rennen denken we met smart terug aan de rust die we even te voren nog genoten. Waarom lukt het toch niet dat gevoel vast te houden? Gelukkig zijn er wel dingen die je kunt doen om heerlijke genietmomentjes te creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van lekker rustig dineren in het weekend? Lekker uitgebreid koken en zonder telefoons aan tafel schuiven om eens echt met elkaar te praten en te lachen. Natuurlijk met een wijntje uit je favoriete vakantiestreek. Of je blijft op zondagochtend eens gewoon in bed om dat boek nu eindelijk eens uit te lezen. Maar je kunt ook investeren in wat rust.

Buitensauna kopen

Een buitensauna kopen is een mogelijkheid om rustmomenten te creëren. In een buitensauna kun je heerlijk ontspannen en het is nog gezond ook. Een sauna verhoogt je weerstand en ontspant je spieren. Bovendien worden giftige stoffen uit je lichaam verwijderd. Je even terugtrekken in de stille sauna helpen je te ontspannen en je voelt je als vanzelf weer op vakantie. Nog zo’n ultieme vakantie ervaring is de hot tub. Wat is er heerlijker dan na een lange werkdag in het warme water te glijden? Als je de hot tub in de tuin hebt staan kun je ondertussen, ook al is het midden in de winter, genieten van de natuur om je heen.

Ontspan je

Al met al heb je veel mogelijkheden om dat vakantiegevoel terug te roepen. Soms door kleine dingen te doen, zoals uitgebreid koken en soms door een fikse investering bijvoorbeeld in een buitensauna of een hot tub. Hoe dan ook is het mogelijk om je even lekker te ontspannen. Doe dit ook want ontspannen op zijn tijd is zeer belangrijk. Het bevordert je gezondheid dus ontspan je!

Gerelateerde Blogs

Recente Blogs