Bij BUX beleggen als broker

Als je wilt beginnen met bij BUX beleggen, dan is het handig om even duidelijk op een rijtje te hebben waarom je een account aan zou maken bij deze broker. Er zijn namelijk zoveel verschillende brokers, dat het belangrijk is om een account aan te maken bij een broker die aan je wensen voldoet. BUX is één van de vele brokers die er bestaat, en ze doen dit sinds 2014. Het is dus een vrij jonge broker, dat nog niet heel bekend is in de broker wereld. Je kunt hun beleggingsplatform bereiken via een mobiele app op je smartphone. 

Waarom bij BUX beleggen?

BUX biedt twee mogelijkheden aan op hun platform, BUX X en BUX ZERO. BUX X richt zich alleen op de handel in CFD’s, terwijl BUX Zero zich richt op aandelen, ETF’s en crypto. Bij BUX zero maken ze gebruik van drie verschillende orders; marketorders, limietorders en zero orders. En is dit platform betrouwbaar? Aangezien de orders worden uitgevoerd bij ABN AMRO, kun je ervan uit gaan dat BUX betrouwbaar is. Zo heeft ABN AMRO al veel ervaring in de broker wereld. BUX ZERO is vooral een goede optie voor een beginnende belegger, omdat er voldoende keus is aan handelsmogelijkheden. Liever in LYNX beleggen?

LYNX beleggen

Wil je liever in LYNX beleggen? Dit is een andere Nederlandse broker die al wat langer aan op de markt is, namelijk al sinds 2006. Als je bij LYNX wilt beleggen, kun je ook gaan traden met het MetaTrader en met het NinjaTrader platform, wat voor veel beleggers interessant is. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat bij LYNX beleggen betrouwbaar is omdat ze al 19 keer een award hebben ontvangen voor ‘beste broker van Nederland’. Daarnaast hebben ze al 15 jaar ervaring in de broker wereld. Wil je bij LYNX beleggen, of bij BUX beleggen?

LYNX of BUX

Beide opties zijn betrouwbaar, maar als je een gevorderde belegger bent is het mogelijk interessanter om bij LYNX te gaan beleggen. Dit komt omdat ze daar aanzienlijk meer handelsmogelijkheden hebben. Ben je juist nieuw in de wereld van beleggen? Dan is BUX een fijne optie. Er zijn veel handelsmogelijkheden, waardoor je rustig kunt kijken welke manier goed voor jou werkt. Later kun je altijd nog overstappen op een andere broker met meer mogelijkheden. Ga jij beginnen met beleggen bij één van deze twee brokers?

Gerelateerde Blogs

Recente Blogs