Zelfstandig werkend kok Liang

 

Liang werkt nu bijna een maand bij de Bistro. Een welkome, gezellige, hard werkende aanvulling op ons team!
Naam: Liang
Leeftijd: 30
Functie: Zelfstandig werkend kok
 
– Wat is je favoriete gerecht van Het Groene Pandje?
Arretjescake, mijn inbreng op de nieuwe dinerkaart waar we op dit moment druk mee bezig zijn. Sowieso echt gaaf dat ik meteen mag mee beslissen.
– Hoelang werk je in de horeca?
Vanaf mijn 15e werk in de horeca. Ik ben begonnen in een friettent en kwam er snel achter dat ik kok wilde worden. Ik heb hiervoor gewerkt bij Eethuis Efkes Anders in Boxmeer, ’t Savarijn in Nijmegen (een Japans restaurant), Jachtslot De Mookerheide in Molenhoek en bij het Van der Valk hotel in Molenhoek.
– Wat doe je naast werken bij onze bistro?
Mijn familie is superbelangrijk voor me. Verder sport ik graag en dat compenseer ik weer met bier drinken!
– Wat doe je over 2 jaar?
Dan heb ik meegeholpen aan de opbouw van Het Groene Pandje. En koken we hier op een nog hoger niveau.
– Wat is je ultieme ‘Bistro Het Groene Pandje moment’?
Ik leer elke dag heel erg veel. Elke dag iets nieuws leren is waarom ik hier ben gaan werken!