Sous chef Ernst

Ernst is ons creatieve brein, van elk bord maakt hij een kunstwerk.
Naam: Ernst
Leeftijd: 27
Functie: Sous chef
 
– Wat is je favoriete gerecht van Het Groene Pandje?
De steak tartare is mijn favoriete gerecht. Volgens mij onmisbaar op elke bistro-kaart, geniaal in al zijn eenvoud.
– Hoelang werk je in de horeca?
4 jaar. Ik heb het vak geleerd bij Den Burg en de Vincent City Lounge (Texel), een mooi bedrijf waar we alles ook vers maakten. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, dit heb ik gevonden bij Bistro Het Groene Pandje. We hebben veel inbreng in de menukaart, wat ik erg waardeer en leuk vind. 
– Wat doe je naast werken bij onze bistro?
Ik loop graag hard, ik heb er nu minder tijd voor, door de drukte bij Het Groene Pandje, maar in de nabije toekomst hoop ik het weer op te kunnen pakken!
– Wat doe je over 2 jaar?
Dan sta ik met veel passie en plezier te werken, wat mij betreft bij Het Groene Pandje.
– Wat is je ultieme ‘Bistro Het Groene Pandje moment’?
De leuke reacties op de nieuwe menukaart van gasten, naast dat het ontzettend leuk is om te horen, haal ik op deze manier ook meer voldoening uit mijn werk.