Van restaurant naar bistro

Van Rien en Kitty naar Jesse, en van Restaurant naar Bistro…

Restaurant Het Groene Pandje wordt met de komst van de nieuwe eigenaar Jesse Madern per mei 2017 Bistro Het Groene Pandje.

Jesse kwam op het pad van de voormalige eigenaren van Het Groene Pandje, nadat zij na 25 jaar besloten het rustiger aan te gaan doen. Met zijn jarenlange ervaring als bedrijfsleider bij restaurants in Harderwijk en Ermelo is Jesse een ideale opvolger. De overname was snel rond.

Inmiddels draait Jesse al een aantal weken mee in het restaurant om de overgang naar de nieuwe situatie soepel te laten verlopen. “We hebben er alle vertrouwen in. Het Groene Pandje is in uitstekende handen bij Jesse”, aldus voormalig eigenaresse Kitty Schueler. Ze sprak lovende woorden tijdens de drukbezochte receptie waar Jesse aan de gasten werd voorgesteld.

Natuurlijk drukt Jesse zijn eigen stempel op Het Groene Pandje, maar in beperkte mate want “de zaak staat” aldus Jesse. Wel heeft er inmiddels een kleine naamswijziging plaatsgevonden: Restaurant Het Groene Pandje is Bistro Het Groene Pandje geworden.

Met het vertrek van eigenaar en chef-kok Rien neemt zijn rechterhand in de keuken het roer over. De keukenbrigade blijft uiteraard werken met verse, kwalitatieve ingrediënten om tot mooie gerechten te komen. Met Jesse als gastheer en het ervaren team in de keuken voor de culinaire invulling geniet u van een heerlijke culinaire avond uit.