Bistro Menu

 

– Menu à la Carte –

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd- en nagerecht): € 37

4 gangen keuzemenu (voor-, soep, hoofd- en nagerecht): € 42

Entrées (voorgerechten) los € 11

Soupe (soepen) los € 7

Plats Principaux (hoofdgerechten) los € 23

Desserts (nagerechten) los € 8

 

Wij vernemen graag bij uw reservering of wij rekening dienen te houden met uw allergieën- en/of dieetwensen. En uiteraard willen wij graag rekening houden met onze vegetarische gasten! Kijk voor al onze gerechten op de kopjes onder het Bistro Menu.

Naast de bestaande menukaart werken wij graag met seizoensproducten zoals asperges, en de jumbomosselen van Prins & Dingemanse. Het aspergeseizoen loopt van ongeveer half april tot eind juni. De mosselen zijn er van half juli tot eind september.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u tijdig te reserveren en uw voorkeur voor deze specifieke gerechten te vermelden. Het enthousiasme voor deze seizoensgerechten is groot en op is helaas echt op.