Gastvrouw Maureen

Maureen is onze ‘senior’ in het bedrijf. Mede door haar goede inzet en harde werken hebben wij blije gasten! 🙂
Naam: Maureen
Leeftijd: 22
Functie: Gastvrouw
 
– Wat is je favoriete gerecht van Het Groene Pandje?
De mosselen! We verkopen ze elk jaar de eerste maanden van het seizoen. Super vers en erg lekker. Dit jaar hebben we ze voor het eerst ook ‘Bourgondisch’ in Belgisch Witbier gekookt, al vind ik zelf de klassieke wijze het lekkerst.
– Hoelang werk je in de horeca?
Ik ben ooit op m’n 15e begonnen in de afwas bij Het Groene Pandje en na 1,5 jaar doorgestroomd naar de bediening. Ik ben nu 22 jaar oud, dus in totaal werk ik ongeveer 6 jaar bij Het Groene Pandje. Tussendoor ben ik wel 2x een half jaar op wereldreis geweest, naar Zuid-Afrika en Zuid-Amerika.
– Wat doe je naast werken bij onze bistro?
Balen omdat ik weer in Nederland ben.. Haha nee hoor! Serieus: ik heb m’n HBO afgerond en begin in september weer met studeren, Pedagogische Wetenschappen. Daarnaast spaar ik zoveel mogelijk om te kunnen reizen!
– Wat doe je over 2 jaar?
Dan heb ik hopelijk m’n master gehaald en is mijn droom om met kinderen te werken uitgekomen.
– Wat is je ultieme ‘Bistro Het Groene Pandje moment’?
Misschien heel cliché.. Maar nadat we een dag hard hebben gewerkt met het hele team, samen borrelen en terugkijken op een geslaagde middag/avond met tevreden gasten. Ook de sfeer onderling is belangrijk, we kunnen (hoe druk het ook is) altijd een grapje maken onderling en dat is top!